support online: 0754793827

Back To Top

Blog | Obiecte decorative interior

 

Tendinte 2018 in amenajarea living-ului cu obiecte decorative

Living modern blog

Camera de zi este locul unde ne petrecem cel mai mult timp .Este bine cunoscut faptul că în anul 2016 gama cromatică a fost în jurul culorii cuprului, pentru anul 2016 tendințele se vor baza pe o paletă cromatică îndrazneață și plină de asocieri inovatoare pentru decorarea locuințelor .

Potrivit Institulului Pantone, de renume mondial, culorile anului 2017 vor fi rozul Rose Quartz și albastrul pastel Serenity. Aceste două nuanțe inspiră calm, sunt culori reci care vin să relaxeze, dar și să ofere impresia de siguranță, de noi începuturi. În continuare vă prezint câteva imagini în care am încercat să regăsesc aceste două culori.

Cherished gold reprezintă o continuare a nuanței anului trecut, cupru “blush” și este strâns legată de continuarea trendului de a se folosi tonuri metalice in amenajarea caselor. O nuanță calduroasa și subtilă, auriul “prețios” se asortează foarte bine cu nuanțe vioaie pastelate și cu tonurile unor bijuterii prețioase.

Chiar dacă locuiți într-o casă mai veche sau într-un apartament mai nou, aceste nuanțe și tonuri de vopsea reprezintă o alegere potrivită pentru orice tip de spațiu. Specialiștii de la Dulux au combinat aceasta nuanță de auriu semiprețios cu o selecție de nuanțe bine coordonate, care să potenteze și să aducă și mai multă strălucire în amenajarea locuinței tale.

Binenteles ca nu trebuie sa uitati si de obiectele decorative care va pot imbunatati atmosfera caminului. Tablourile unicat pot aduce arta direct la dumneavoastra in casa.