support online: 0754793827

Back To Top

Despre noi:

Viantty este o artista plastica auto reprezentanta, un artist care stie sa-si valorifice potentialul simbolistic.

Urmand tendintele de ultima ora,artista a incercat prin intermediul site-ului online cu decoratiuni http://www.viantty.ro , sa imbine picturile originale Viantty care sunt incadrate in fluxul de arta si design modern cu obiectele decorative functionale indispensabile vietii de zi cu zi,  decoratiuni care sunt destinate sa transforme spatiul si obisnuintele cotidiene in experiente unice, pline de caracter si personalitate.

Picturile sunt executate pe panza in culori acrilice pe teme actuale pe un singur diptic, triptic cu textura mixta. Toate picturile sunt create pentru a se potrivi stilului de arta moderna, artista straduindu-se pentru cea mai buna calitate in ambele materiale si finisaje. 

Magazinul online Viantty este locul ideal pentru cei care cauta un cadou de zi cu zi, oferind in acelasi timp solutii rafinate pentru ocazii deosebite sau cadouri promotionale unice. 

Viantty vă pune la dispoziţie o gamă largă şi complexă de produse, pentru  interiorul dvs şi va creşte împreună cu dorinţa dvs pentru artă şi decoratiuni. Am decis să ne ridicăm la aşteptările fiecărui client în parte atât prin varietatea şi calitatea produselor, cât şi prin calitatea serviciilor.

Propunerile noastre reflectă dorinţa de a trăi în propria casă în plină libertate.Casa reprezintă mediul care exercită o influenţă extrem de importantă asupra modului în care vă trăiţi viaţa. Din fericire puteţi controla acest mediu, îl puteţi decora şi schimba în funcţie de obiectivele dvs care la randul lor se pot schimba în fiecare zi. În acest fel, puteţi avea o anumita influenţă asupra lumii, care vă înconjoară şi asupra dvs doar prin simpla aplicare a unor idei de design interior.