support online: 0754793827

Back To Top

Termeni si conditii

 

Date de identificare fiscală

Arius Group
Numar de inregistrare J12/1185/09.03.2007
CUI/CF/CIF 21315249
Cont: RO11BTRLRONCRT0331088201
Banca: Banca Transilvania


SEDIU
Str. Avram Iancu 468E
Floresti, Cluj
ROMANIA
Telefon: 0772 099 644
Email: contact@viantty.ro

 

Compania care administreaza site-ul www.Viantty.ro, este ARIUS GROUP SRL.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Viantty isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Confidentialitatea datelor
Accesarea site-ului VIANTTY implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre ARIUS GROUP SRL. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte de marketing, informarea despre promotiiile VIANTTY sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de VIANTTY prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.).VIANTTY se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
VIANTTY certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

1.Dreptul de autor


Intregul continut al site-ului www.Viantty.ro constand in imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date este proprietatea VIANTTY si a furnizorilor sai  este aparat de legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al VIANTTY a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Adresa la care ne puteti trimite notificari este office@viantty.ro

2.Accesul la informatiile de pe site


VIANTTY garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www. viantty.ro. VIANTTY nu confera utilizatorilor drepturi pentru a descarca, de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei VIANTTY fara acordul prealabil scris al acesteia.


3. Frauda


ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.VIANTTY.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.VIANTTY.RO VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.VIANTTY.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT.


4. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii


Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. VIANTTY nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit si in numele propriu sau al altor persoane, in ceea ce priveste produsele prezentate si oferite spre vanzare. Aceasta clauza se aplica inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, pentru: informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc..
Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).
 Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de VIANTTY oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de VIANTTY de la acest client.


5.Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser


Site-ul VIANTTY este gazduit de serverele unei terte persoane, fie aceasta fizica sau juridica, dreptul de utilizare a spatiului pe server si de folosire a serviciilor conexe fiind dobandit conform legii. Societatea ARIUS GROUP SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. VIANTTY nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului VIANTTY.

6.Livrarea

LIVRARE

Livrarile se vor face in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii, expeditiile achitate prin OP putand fi deschise la receptia coletului in timp ce expeditiile cu ramburs vor putea fi deschise doar dupa achitarea contravalorii rambursului. 

Costul expedietiei este de 29 Ron dar in functie de dimensinile coletului, pot aparea costuri suplimentare impuse de catre firma de curierat. La coletele unde transportul depaseste 29 de lei clientul plateste diferenta de transport. Firmele de curierat calculeaza transportul coletelor in functie de greutatea si dimensiunea pachetelor (volum), iar site-ul calculeaza doar dupa kg, din aceasta cauza pot sa apara diferente de cost transport.


Firma de curierat rapid își păstrează dreptul de a majora costul livrării pentru acele zone, localități ce cad în afara ariei sale de livrare, Clientul fiind informat cu privire la acest aspect la momentul confirmării comenzii de către Societate.


7. Dreptul de returnare a produselor


Clientul are dreptul de a notifica in scris VIANTTY ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@viantty.ro.

8.Limitarea raspunderii pentru livrare


Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Pe langa tariful perceput de VIANTTY pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare. 
Livrarea produselor se poate efectua prin firma de curierat cu care VIANTTY a incheiat contracte de colaborare.
In situatia in care localitatea destinatara nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat cu care lucram, iar diferenta pentru kilometri suplimentari este mare, vom incerca sa oferim clientilor nostri cea mai buna solutie pentru livrare. 


9.Limitarea raspunderii pentru plata


Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. VIANTTY  isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin depunere de numerar in contul firmei; dovada platii trebuie trimisa catre VIANTTY la adresa de e-mail contact@viantty.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul ARIUS GROUP SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.
In situatia achitarii produselor la livrare prin procedeul de ramburs, pe langa pretul produsului si cel al transportului se va plati si contravaloarea serviciului de ramburs.

 

10. Garantia produselor

Societatea respectă în relația sa cu Clientul prevederile Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.

Societatea nu este responsabilă pentru daunele directe și/sau indirecte de orice fel pe care Clientul sau oricare terță parte o poate suferi cauză în baza termenelor și condițiilor acceptate pentru situația în care își îndeplinește toate obligațiile rezultate din acesta. Societatea nu poate fi trasă la răspundere pentru daune directe și/sau indirecte care rezultă din utilizarea necorespunzătoare a produselor după livrare și în special pentru pierderea acestora după livrare.

Având în vedere natura produselor de decoraţiuni, Viantty HOME DECORATIONS nu poate acorda garanţie pentru acestea.

 

11. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe VIANTTY sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata de pe raza municipiului Cluj. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii. Acordul poate fi exprimat atat expres, prin comunicarea fara echivoc a acestuia, in orice mod, catre reprezentantii VIANTTY, cat si tacit, prin achizitionarea unui produs / unor produse.

In cazul in care aveti probleme legate de o comanda, iar departamentul Comenzi (contact@viantty.ro) nu va poate ajuta, puteti apela pentru conciliere interna gratuita la Ioana Pop - Manager General - prin telefon 0772 099 644, sau pe mail la adresa contact@viantty.ro.