support online: 0754793827

Back To Top

Testimoniale

CE SPUN CLIENȚII DESPRE NOI

 testimonialefb

Sulea Madalina

   "Nota 10! Sunt foarte multumita, plus ca am avut parte si de ajutorul si disponibilitatea lor in deplasarea la mine acasa si alegerea decoratiunilor perfecte pt mobila pe care o am."


   Lidia Onciu

  "The best!! Trebuie sa recunosc, ca pana am primit comanda am avut maari emotii sa nu fie produsele diferite decat cele aratate. Dar din fericire nu a fost asa! Calitate, exact ca in poze! Super multumita! "


   Huszar Bogdan

  "Sunt deja la al 3- lea aranjament decorativ cumparat de pe acest site. Nu am avut probleme cu niciunul dintre ele. Livrarea a fost promta iar doamna Ioana, care m-a consiliat si ajutat in alegerea facuta, a fost foarte amabila. Recomand cu multa incredere acest site. Pana si eu voi mai comanda cu siguranta."


   Lavinia Jojo

  "Produse de calitate,conform pozelor! Ambalate impecabil pentru a le proteja in timpul transportului! Mulțumesc! Pe data viitoare!"


  Antonia Denisa Todor

  "Daca cautati decoratiuni deosebite si de calitate ,Viantty Home Decorations este alegerea perfecta pentru casa dumneavoastra!"


  Luminita Ielciu

  "Produse de nota 10 cu steluta! Felicitari!"


  Giorza Adriana

  "..superlativ! Nota maxima!


 Gavris Monica

  "Locul din care am achizitionat cadouri pentru cei dragi si tablouri care-mi decoreaza casa.....Artistul autor este un bun ghid in alegerea perfecta . Felicitari si multumiri !"